Начална страницаОбявиДобави обява БенефициентиОбщи условияКонтактAnimal Help Logo


Запомняне  

РЕГИСТРАЦИЯ

Лий Чайлд         Състояние: Използвано
Цена: 14 лева, от които 100 процента за бенефициента (Сърце за животните - Бургас)
Други обяви на продавача aheartforanimals (рейтинг:0)            
Местоположение: гр.Бургас (общ.Бургас, обл.Бургас). Добавена на 2018-06-17 06:18:34 в категория Спорт и отдих -> Книги, музика, филми.

Лий Чайлд - 14 лв/бр Вечерен курс, Джак; Ричър:Без второ име, Точно в полунощ - продадена;
Идеално състояние, като нови
Докато обикаля безцелно из Средния запад, Джак Ричър слиза от автобуса да се поразтъпче в непознато ..... продължава под снимките


градче. И остава там. Причината е един пръстен на витрината на заложна къща. Върху него е гравиран надпис „Уест Пойнт 2005”, както и инициалите С. Р. С. Той е много малък и несъмнено принадлежи на жена. Ричър, който също е завършил „Уест Пойнт”, знае, че никой не би се разделил доброволно със своя абсолвентски пръстен. Купува го, твърдо решен да разбере дали притежателката му е жива.
Докато търси мистериозната жена, Ричър попада на частен детектив, нает от близначката на С. Р. С. Тя не е чувала сестра си от две години. Двамата мъже тръгват по следата, която води на запад, към Уайоминг. Колкото повече напредват, толкова по-опасен става теренът. Оказва се, че пръстенът е малка брънка от тъмна верига. Но единственото, което бившият военен полицай иска, е да открие жената. Ако тя е добре, той ще си тръгне. Ако ли не... е, тогава Ричър няма да се спре пред нищо.

© 2018 - Animal-Help.BG