Начална страницаОбявиДобави обява БенефициентиОбщи условияКонтактAnimal Help Logo


Запомняне  

РЕГИСТРАЦИЯ
БЕНЕФИЦИЕНТИ:

СНЦ "Гласът на животните" – Бургас
Гласът на животнитеСНЦ "Гласът на животните" осъществява благотворителна и доброволна дейност по осигуряването на средства за защита на животните с всички законосъобразни действия, работа за укрепване на човешкия морал, чрез популяризиране на толерантно и отговорно отношение към животните, развиване на природозащитна етика, способстване за високата информираност по проблемите с животните, овладяване на популацията на безстопанствените кучета и котки. Набиране на средства, които да се разходват за храна, лечение, кастрации и ваксинации на животните, които са под наша опека. Бездомните животни, които имат спешна нужда от лечение и са застрашени от уличния живот, в България са прекалено много. Към момента държавата ни не успява успешно да осигури тяхната безопасност. Нашата цел е да помогнем на колкото можем повече застрашени животни да получат своя втори шанс.
Facebook страница: Гласът на животните
email адрес
Обяви в полза на Гласът на животните - Бургас


Фондация "Надежда за безпризорните" - Варна
Надежда за безпризорнитеФондация с обществено полезна дейност „Надежда за безпризорните“, седалище – Варна, фирмено дело 68/2010, Булстат – 175908564, дата на учредяване – 24.06.2010
Съществуването й се дължи на огромния брой безпризорни животни по нашите улици. Мечтата ни е нашата организация някой ден да стане излишна и когато излизаме от домовете си всички кучета, които срещаме, да са със стопани, а броят на скитащите котки да е минимален.
Нашето виждане за хуманно разрешаване на проблема (защото живеем в 21 век, а не в диви и нецивилизовани времена), включва две прости стъпки:
– кастрация. Най-сигурният начин за предотвратяване появата на още бездомници. Поемаме кастрации на женски кучета и котки, независимо дали са бездомни, дворни или домашни.
– задомяване. Нито приютите, нито членовете на организации за защита на животните, могат да приютят всички бездомни кучета и котки. Дейността на фондацията е насочена към подслоняване и задомяване предимно на кучета, по-рядко на котки, за които нямаме условия.
Facebook страница: Надежда за безпризорните
Уеб саит: Надежда за безпризорните
Обяви в полза на Надежда за безпризорните - Варна


Сдружение „Респект Към Животните“ - София
Респект Към Животните Сдружение с нестопанска цел „Респект Към Животните“ е основано в началото на 2016 г. от няколко доброволци с обща цел – спасяване, лекуване и задомяване на бездомни и бедстващи животни. За изминалата година сдружението е успяло да спаси, кастрира, излекува и задоми десетки животни. За да се бори за тях изцяло разчита на дарения, с които може да им бъдат осигурени нужните грижи. Ние сме техния глас и трябва да се борим за тях.
Facebook страница:Респект Към Животните - София
Телефон и лице за контакт: 0883707177 - СУЗАНА МУСТАФИ
Обяви в полза на Респект Към Животните - София


СДРУЖЕНИЕ "Милосърдни сърца - 2015" - Бургас
Милосърдни сърца„Милосърдни сърца – 2015” гр.Бургас, вече е доброволно сдружение с нестопанска цел, което е определено за осъществяване на общественополезна дейност. Целта на сдружението е подпомагане и защита на бездомни животни като им осигуряват лечение и домове.
Facebook страница: "Милосърдни сърца - 2015" - Бургас
Телефон и лице за контакт: 0896150932 - Неда Недина
Обяви в полза на Милосърдни сърца - БургасСНЦ "Сърце за животните" - Бургас
Сърце за животните- БургасВремето тук и сега е еднакво трудно както за нас хората, така и за тях -животните по улиците на България. Нагърбили сме се с нелеката задача да им помагаме. Кастрираме, спасяваме, лекуваме и най-важното - задомяваме. Като организация се борим на общинско ниво институциите да изпълняват съвестно разписаните им ангажименти към бездомните котки и кучета. Надяваме се един ден българите да променят отношението си към беззащитните животни. Надяваме се институциите да заработят. Да се гласуват закони и те да се прилагат, създадената Зоополиция да работи. Мечти ли са това? Дано се сбъднат!
А дотогава ние ще се борим за по-добро за тях - животните. Но в тази борба ние имаме нужда и от съмишленици, които да ни помагат.
Facebook страница: "Сърце за животните" - Бургас
Обяви в полза на Сърце за животните- Бургас


Сдружение "Добрина, хуманност, състрадание" - Видин
Спасяване на бездомни животни и откриване на домове за тях в страната и чужбина. Лекуване и изхранване животинките останали без дом. Ваксиниране, кастрация и обезпаразитяване с цел контролиране на популацията и болестите на територията на Община Видин. Набиране на средства, чрез провеждане на образователни и благотворителни акции за лечението и кастрацията на колкото се може повече бездомни и домашни животинки.
Facebook страница: "Добрина, хуманност, състрадание" - Видин
Обяви в полза на "Добрина, хуманност, състрадание" - Видин


НПО "Анимал Хоуп Варна"
Анимал Хоуп Варна"Анимал Хоуп Варна е неправителствена организация, която вече седем години се бори с жестокостта на улицата. Ние сме екип от доброволци, обединени от желанието да създадем живот без болка за бездомните животни в град Варна. Работим неуморно за осъществяването на тази наша мечта, като се опитваме да осигурим на бездомничетата ветеринарна помощ (за ранените и болните), приютяване във временни домове, чипиране, кастриране, ваксиниране, обезпаразитяване и намиране на отговорни нови собственици, които да ги дарят с вечен дом и много грижа и любов.
Facebook страница: Animal Hope Varna / Анимал Хоуп Варна
Уеб саит: "Анимал Хоуп Варна"
Обяви в полза на "Анимал Хоуп Варна"


СНЦ "ВОТАН - нов живот за питбула" - София
ВОТАН - нов живот за питбулаСдружение с нестопанска цел „ВОТАН – нов живот за питбула“ е създадено през 2014г, със седалище в гр. София.
Ние сме първата, единствена в България и от единиците в Европа неправителствена организация, чиято дейност е тясно специализирана в работа с определени (да ги наречем деликатни, специфични) породи кучета, в частност американски питбул териер и подобни на него.
Основна част от работата ни е приютяване на изоставени представители на такива породи, лечението им, социализацията им и отглеждането им до намиране на подходящи нови стопани. Приоритетно приемаме малтретирани кучета, кучета със сериозни проблеми в поведението, както и такива, използвани за незаконните битки с кучета. В момента разширяваме дейността си, като включваме прием на безпородни куче, животни-инвалиди, стари изоставени кучета, няколко селскостопански животни. Най-общо казано, приютяваме най-нежеланите. Насърчаваме кастрационните програми в опит за справяне с част от свръхпопулацията на безстопанствени животни.
Facebook страница:ВОТАН - нов живот за питбула
Уеб саит: "ВОТАН - нов живот за питбула"
Обяви в полза на "ВОТАН - нов живот за питбула"© 2018 - Animal-Help.BG